torsdag, januari 11, 2007

Ett kort från löjliga familjen...

I praktdräkt är den oemotstådlig. En fröjd för ögat att följa hannarnas spel om våren. En fågel som man kan betrakta i hela Sverige om man har tillgång till kust/myr/sank åkermark under sommarmånaderna. Brushanens praktdräkt varierar dessutom mellan olika individer en mångfacetterad blandning av färgprakt!

Någon som uppträder som brushane i praktdräkt (fast vid fel årstid) och med helt fel syfte är professor Asp (han har förekommit tidigare på denna blogg). Professor Asp driver sin egen lilla linje när det gäller mediabevakning och mediaforskning. Kent Asp tycker nämligen denna gång, precis som alla andra gånger, att S kommer ut dåligt i media och att detta beror på att tidningar, tv och radio favoritiserar andra partier. Kent Asp är lika förutsägbar som årstiderna var tidigare.

Hur länge får man bedriva politiskt åsikttyckeri och samtidigt gömma sig bakom en akademisk fasad? Fri forskning...bah! Professor Asp må vara fri men hans slutsatser är det inte. Jag har sagt det förr och säger det igen "Det där med oberoende akademiker och fri vetenskap är tydligen något som gått professor Asp förbi!"

Inga kommentarer: