onsdag, augusti 23, 2006

Sanningens timme...

Med ett romantiskt skimmer ser vi dem. Ofta symboler för förälskelse, trohet och livslång sammanhållning. En av våra vackraste fåglar är allt Sångsvanen.

Några som definitivt betuttat sig i varandra är Alliansens partiledare, jag kanske inte alla och kanske inte bokstavligt talat. Men även Lars L visar tendenser till att vilja vara med nu när valtåget anländer till perrongen. Klockan 13 idag skall Alliansen presentera sitt gemensamma valmanifest. En händelse som faktiskt är unik. Inte att Alliansen presenterar något gemensamt för det har vi sett förr, men att alla fyra partierna står bakom gemensamma skrivning inför en valdag. Tidigare har vi sett två-partikonstellationer i samma ärende.

Även om ryktena säger att Fp-ledaren haft tendenser att sitta i hörnet och sura lite under slutdiskussionen så skall det faktiskt bli lite spännande att se hur de slutligen formulerar sig. Noterbart är att många av de större dagstidningarna idag försöker att utse vinnare och förlorare... vi får väl vänta och se...

Höres
Vigg

Inga kommentarer: