onsdag, juni 07, 2006

När man ljuger blir tungan svart...

Ser man den kan man inte undgå att titta en extra gång… så klargul… så osedvanligt färgglad är sommargyllingen. Ytterligare en av våra kanske mindre kända fågelarter. Stor som en koltrast men betydligt mer spektakulär.

Något som kanske inte borde vara lika spektakulärt är Bosse Ringholms svar i en interpellationsdebatt om Lars Danielssons (ni vet han som har långledigt) minne. Enligt vad Bosse Ringholm sa i kammaren så kanske Danielsson hade förväxlat dagarna… han kanske inte ringde någon alls på annandagen, sa Ringholm…. Utan det var kanske en annan dag inte just annandagen han ringde. Interpellationen var ställd till Göran Persson men han var och invigde något bygge i Gnesta så han skickade Ringholm istället.

Vad står karln och säger i riksdagen? Att statssekreteraren inte vet vilken dag han ringer på? Att Danielsson inte kontaktade Persson just den dagen utan en helt annan dag? Jag skrev om detta i ett tidigare inlägg. Socialdemokraterna är livrädda för att visa svaghet i sitt regeringsarbete och därför har antagligen Danielsson ”blåljugit” och nu skickar man fram Ringholm för att släta över denna fadäs, denna plump i Socialdemokraternas regeringsfäighet

Kanske dags att entlediga fler än bara Danielsson?

Höres
Vigg62

2 kommentarer:

Anonym sa...

Är inte detta någon sorts politisk harakiri? Jag menar - hur tänker GP när han skickar fram Ringholm i en situation där man måste agera smidig medlare?!?!?

Vigg sa...

var och en har sin hit-man för dirty-work!!

Men visst drar det ett löjets skimmer över alla de tre inblandade...

Fast Ringholm skall väl inte ställa upp för några omval kan tänka...