måndag, juni 26, 2006

upp över öronen....

300 mil söderut skall den egentligen finnas... en nattfågel...men just nu så har ett förvirrat exemplar förirrat sig till våra nordliga breddgrader och vandrade häromdagen runt på Falsterbos stränder... en Tjockfot. Visst kan fåglars vägar vara lite oberäknerliga men detta exemplar har antingen navigerat rejält fel eller så hade den spanat in någon snäppa som den slagit följe med... (förresten så får ni också i länken ovan förutom en bra beskrivning av Tjockfoten en liten inblick i Club300-världen)

Några som kanske inte direkt kan kallas tjockfötter men väl lite tjockhuvade är ledarredaktionen på Aftonbladet som idag går till storms mot Dagens Nyheters ledarredaktion för att de senare skulle gå moderaternas ärenden.

Suck, som om Aftonbladets ledarredaktion skulle vara ett uns mer fristående i förhållande till de ibland rätt inskränkta åsikter som där får komma till tryckpressarna av okritiskt hyllande av den socialdemokratiska regeringens görande och låtande. Att dessutom Aftonbladet bygger sin kritikstorm på den undersökning som professor Asp gjort om hur media beskriver politik gör inte saken bättre. Asps inlägg till förmån för Socialdemokraterna har vi tidigare diskuterat bland annat på denna blogg men även på haja.nu.

Aftonbladets ledarsida skulle klart platsa i Svt:s "satir" (eller skall det vara samhällsbeskrivande program) Faktum eller varför inte som ett av alla husorgan som finns i det riktiga Kina.

Höres
Vigg

Inga kommentarer: