onsdag, mars 08, 2006

Blytungt!

Så sitter man i soffan som en annan gråhäger och stirrar på Tv-apparatens nyhetsutbud. Inslagen som placerats av olika hugade PR-byråer på denna stora kvinnodag haglar likt äpplen i en höststorm när de faller från trädet. Inget nytt under solen, same same but not different!

Jag ser framför mig hur alla redaktioner har lagt pannorna i djupa veck och funderat över vilken vinkel som de skall komma på inför den 8:e mars. "- Vad gjorde vi för inslag förra året ....jaha då är det kört ... någon mer idé?"

Så kommer dagens pseudonyhet fortare än blixten. Uppslagstorkan på redaktionerna har slagit ett nytt rekord. Man har lyckats få ett uttalande från Ebba Lindsö. Någon som kommer ihåg henne? Hon ler, säger att hon tror att om hon haft lägre röst skulle hon varit kvar på jobbet som hon fick sparken ifrån och nu importerar hon Egyptiskt glas.

Hmmm... jag tror att satsar man på att äta mazarin med Göran P, tror att ett handslag i politiken fungerar likadant som i företagarvärlden, då är 16 månaders anställning redan det en för lång tid att jobba som vd för opinionsbildare och lobbyister!

Hur är det egentligen med blyhalterna i glas.... speciellt egyptiskt? Den nyheten kändes blytung!


Höres
Vigg62

Inga kommentarer: