tisdag, april 04, 2006

Tvåhövdad....eller tvehågsen...

Långbent och smäcker....gluttsnäppan, en högrest vadarfågel som till hör de arktiska häckarna men som även finns häckande i de norra delarna av Sverige.

Några andra som i dagarna vistas i ett arktisktklimat av vintersnitt och dessutom inomhus är Folkpartiet. Tidigare har jag beskrivit deras uppgörelser med S om bland annat buggning. Vilket så förtjänstfullt stoppades av Centerpartiet i riksdagen. Nu visar det sig att när man skrapar på den före detta liberala ytan i Folkpartiet att några få av deras riksdagsmän (sex stycken enligt tidningsuppgifter i Sydsvenskan idag, ej på nätet) faktiskt kommer att rösta med C om en bordläggning av buggningsfrågan när den kommer upp till behandling i kammaren.

Hoppsan...heder åt dessa sex... och intressant att Fp:s ledning med Johan Perhsson, ordförande i Justitsieutskottet, i spetsen tydligen kört ett helt eget race utan partigruppens fulla medgivande. Skulle Alliansen vinna i höst så har den karln i alla fall inte stärkt sina aktier för att beträda en ministerpost, tack och lov...

Höres
Vigg62

Inga kommentarer: